Fun met de 24mm Transformable lamp

» Naar de shop

Deze 24mm Transformable lamp is toch wel één van de meest veelzijdige en grappige toevoegingen in de gimmii shop lately in mijn beleving. Daar mag wat extra aandacht aan besteed worden. Hij is van de hand van designer/kunstenaar Arend Groosman en een geboorte binnen zijn 24mm serie.

24mm: met 1 systeem alles bouwen

De 24 millimeter collectie bestaat uit designs die allemaal worden gemaakt uit 24 mm dik berken multiplex. Het 24mm systeem biedt oneindig creatieve mogelijkheden voor woonproducten. Arend Groosman heeft inmiddels een heel aantal objecten gemaakt, maar maakt ook meubilair op maat. Deze 24 mm transformeerbare lamp springt er uit voor mij, qua veelzijdigheid en fun. Een lampje die kan lijken op staande man, zittende man, skiende man, man in de knoop en ga zo maar door, daar worden toch de meeste volwassenen en kinderen blij van?

Transformable lamp van Arend Groosman - gimmiishop

24mm Transformable lamp

Het berkenhout van de 24 mm transformable lamp wordt in zorgvuldig berekende stroken gezaagd, waardoor zo minimaal mogelijk restmateriaal overblijft. Hij wordt net als alle andere producten van Arend Groosman, met de hand gemaakt en met zijn eigen ontwikkelde en gebouwde machines geproduceerd in Scheveningen. Om hoge kwaliteit meubilair te kunnen produceren tegen een betaalbare prijs, wordt de tafellamp geleverd als bouwpakket.

Gimmii shop

Wil je ook een lampje die op elke plek en in bijna elke vorm gemanoeuvreerd kan? Dan kan dat. Voor €129 is de 24mm Transformable lamp te koop in de gimmii shop.

24mm-Transformable-lamp-Groosman - gimmii 24mm-Transformablelamp-ArendGroosman 24mm-Transformeerbare-lamp ArendGroosman-Transformlamp- Transform-24mm-lamp-ArendGroosman - gimmii

Ook leuk om te lezen