Gedragen door de wind verspreiden haar sporen zich

» Naar de shop

Fungy handdoeken van Roos Soetekouw. Wat een fantastische print. ‘Gedragen door de wind verspreiden haar sporen zich. Onverstoord wacht ze tot de geschikte omstandigheden zich voordoen. Als een donslaagje ontpopt ze zich, alles verstikkend in haar proces het stervende te transformeren tot een nieuw leven.’

Fungy handdoeken in Milaan

Roos Soetekouw heeft in een korte tijd al een fantastische collectie aan textiel als kussen en plaids op haar naam geschreven. Nu heeft ze haar creativiteit gestopt in de Fungy collectie, die zij van 12-17 april 2016 zal presenteren op de misschien wel mooiste en grootste beurs van Europa; Milaan. Deze Fungy handdoeken zijn een onderdeel van haar nieuwe textielcollectie voor aan tafel.

Roos Soetekouw Fungy no2-towel-sand-handdoek-zand - Gimmiishop

Waveldoek van 100% biologisch kantoen

Fungy handdoek is een prachtige waveldoek met de typische Fungy patronen. Je voelt weer de modeinvloeden die Roos Soetekouw zo mooi integreert in haar productontwerp. Zoals Roos ook met haar andere collecties doet, heeft ze nummers gegeven aan de handdoeken. Handoek Fungy No 1 heeft als hoofdkleur paars, Towel Fungy No 2 heeft de kleur zand en handdoek Fungy No 3 is geel.

TextielLab in Tilburg

Roos Soetekouw hecht veel waarde aan het milieu en is blij dat zij met het TextielLab in Tilburg kan samenwerken. Handdoeken Fungy zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en worden zo milieu vriendelijk mogelijk geproduceerd in dit Nederlandse Textiellab in Tilburg. Echt Dutch design dus.

Towel Fungy in de Gimmiishop

Fungy handdoeken zijn onderdeel van de collectie Fungy. Afmeting Fungy handdoek 90 x 50 cm. Check ook de andere fantastische producten van Roos Soetekouw, te koop bij Gimmii.

RoosSoetekouw Fungy-Towel-yellow-handdoek-geel - Gimmii Handdoek-Fungy-Roos Soetekouw-towel-sand - Gimmii Handdoek-Roos Soetekouw Fungy-geel-dutchdesign-biologischkantoen - Gimmii
Towel-Fungy-purple-Roos Soetekouw-biological-cotton- Gimmii

Ook leuk om te lezen