Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Geometrische kaar(s)planken

» Naar de shop

Vandaag een ontwerp van Ruben van der Scheer waar ik heel blij van word: de Candle & platter ofwel de kaar(s)plank. Allereerst koos houtgek Ruben hout naar zijn maatstaven. Voor deze plank met kandelaar is dat walnoot of gerecycled eikenhout. Vervolgens koos hij goede geometrische vormen, met schuine randen voor een scherp accent in je interieur.

Kaar(s)plank; 2 functies in 1

Maar van der Scheer wilde meer. Aldus kreeg de plank ook een ingebouwde kandelaar. Een kaasplank met een kaars dus: de kaar(s)plank. Wie wil er zo niet een lekker hapje gepresenteerd krijgen? Je lekkers by candle light. Twee functies om de sfeer te verhogen verenigd in één. Wat mij betreft geniaal in concept, uitvoering en eenvoud.

Kaar(s)plank plank met kandelaar Candle & Platter by Ruben van der Scheer

 

Creer oneindige patronen

De vormgeving van deze Dutch design Candle & platter maakt dat je ook oneindig patronen kunt creëeren, door meerdere kaar(s)planken te combineren. Door verder te combineren met de kleinere geometrische kandelaars van Ruben van der Scheer zijn er nog meer opties. De afwerking van de kandelaar is gedaan in messing, de plank is afgewerkt met olie. 

Zo mooi dat ze gevraagd zijn voor de Gimmii shop. Te koop voor €48.

Candle & platter Kaarsplank Ruben van der Scheer

 

Ruben van der Scheer geometrische kandelaars planken patronen

Ook leuk om te lezen