5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Gimmii goes Milan, Ventura Lambrate, Milaan part 1

» Naar de shop

Gimmii is weer in Milaan voor een berg inspiratie. Ook bezoeken we natuurlijk onze Dutch designers uit de gimmii webshop. Fijn om weer samen de nieuwe producten te bespreken, zien en voelen. Ventura Lambrate is altijd 1 van onze favoriete plekken als tegenhanger van sommige chique locaties. Hier is het meer puur, rauw en experimenteel.

Studio Thier & vanDaalen

Kijk mee met de foto’s die we maakten van de Vapour lights van Studio Thier & vanDaalen, met zijn lichte lange slanke uiterlijk. Het is een flexibele lamp die je van vorm kunt veranderen vanwege het materiaal (onder meer nylon). We spotten ook hun nieuwe experimentele geblazen lamp in messing. Kenners gaven aan dat dit niet mogelijk was, maar na veel experimenteren is het toch gelukt.

Thier Vandaalen Vapour Light Milaan Gimmii Shop Dutch Design
Thier Vandaalen Lamp Glas Organic Milaan Foto Gimmii Shop
Vapour Light Studio Thier Vandaalen Foto Gimmii Shop

Dutch design Solid/Liquid food dishes

Solid/Liquid van Studio Thier & vanDaalen zijn geometrische maar ook speelse Dutch design ‘food dishes’. Het zijn plateaus die je aan de muur hangt – het bijpassende haakje wordt meegeleverd is mij verteld en alle plateau’s hebben een gat – en er bij pakt als het gezellig wordt en je iets op een bijzondere manier wil presenteren. Het materiaal is het hoogwaardige HI-MACS gecombineerd met berkenhout.

Thier Vandaalen Himacs Platter Gimmii Shop

Studio Plott

Veel Dutch designers kennen we persoonlijk, maar Mireille en Rudi van Studio Plott nog niet. Een mooie gelegenheid dus. Mireille vertelde je dat er veel is geëxperimenteerd met hun serie van 3D kleden: Floor, wall, ceiling open rugs. Ze willen techniek en gevoel/tast combineren. Te zien was een serie stevige maar heel flexibele open kleden. Ik denk dat we nog veel van deze Dutch design studio zullen horen in de toekomst!

Studio Plott Open Rugs Milaan Foto Gimmii Shop

Binnenkort meer Milaan nieuws. Wij zijn weer onderweg!

 

 

Ook leuk om te lezen