Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Gimmii op de Woonbeurs 2012

» Naar de shop

Van dinsdag 25-9 t/m met zondag 30-9 is het weer zo ver: de Woonbeurs Amsterdam. Als woonliefhebber mag je dit niet missen….temeer omdat wij er óók zijn.

Samen met Liever.com presenteren wij Dutch Design in de Design Zone in hal 11, stand 056. Komt dat zien!

In real life
Omdat jullie ons alleen maar online kunnen bezoeken, zien wij nooit iemand. Dat vónden en vinden wij weleens jammer.

De hoogste tijd dus om dat te veranderen en een stand op de Woonbeurs leek ons daar het ideale middel voor. Een stand waarin wij Nederlandse ontwerpers en bijzondere merken aan jullie presenteren…in real life.

Zoals het klokje thuis tikt
Ontwerpen en ontwerpers waar wij iedere dag online aandacht aan besteden, komen op de Woonbeurs 2012 tot leven in een huiselijke setting die is samengesteld onder auspicien van ontwerper, en één van onze bloggers, Marc Th. van der Voorn. Al het moois dat je altijd alleen maar online ziet, kun je nu dus ook in het écht zien, voelen en ruiken……en wij kunnen jullie eindelijk eens in levende lijve ontmoeten.

Meet the designer
De volgende ontwerpers en labels zijn in onze stand te bewonderen: Jenna PostmaPerleiReinier de JongNic RoexPodeRianne KoensWonderwall StudiosMarc Th. van der VoornChris SlutterGhyczyEikelenboomQuodesTessa Koot, Jorine OosterhoffSmancruisersForm follows meDessoChris RuheGewoon en een Zweeds tintje van Moose Färg.

Tijdens de Woonbeurs zullen diverse ontwerpers bovendien acte de présence geven, zodat je de M/V achter het ontwerp ook in levende lijve kunt ontmoeten. Volg ons op Facebook of Twitter zodat je precies weet wie wanneer aanwezig is.

Veel plezier alvast en hopelijk zien we je deze week in stand 11.056!

Ook leuk om te lezen