Glaswerk & keramiek in Parijs

» Naar de shop

De serie Cantel potten en bowls van Van Eijk & Van der Lubbe én de nieuwe rood met witte keramiek vaas van Arian Brekveld zijn bijna gearriveerd in Nederland. Glaswerk & keramiek waar wij heel blij van worden!

Imperfect design op Maison & Objet

Imperfect design toonde het glaswerk & keramiek al vast aan het publiek tijdens Maison & Objet in Parijs. Dit jaar waren er meer dan ooit te voren spannende plekken door heel Parijs, waar ontwerpers en labels zich presenteerden. Op de beursvloer zelf is hal 7 nog steeds de hotste plek, inclusief de woonaccessoires met het nieuwe glaswerk & keramiek van Imperfect design dus.

Imperfectdesign bowl potten glas Van Eijk Van der Lubbe Parijs Maison Objet - Gimmii

Cantel potten

De Cantel potten en schalen van Van Eijk & Van der Lubbe lieten zich gewillig stylen en fotograferen. Gevuld met de mooiste ingrediënten, van pepers, tot gember, tot het lekkerste snoepgoed. Van Eijk & Van der Lubbe creëren deze aanvulling van de Cantel collectie samen met ambachtslieden uit Guatemala. Een fantastische duurzame samenwerking.

Bat Trang vaas rood en wit

Arian Brekveld voegde samen met de kundige ambachtslieden uit Vietnam een Bat Trang vaas in helder rood met wit en een hele witte variant toe aan de collectie van Imperfect design. Het unieke gekleurde klei wat ze gebruiken lacht je toe.

Glaswerk & keramiek te koop bij Gimmii

Van uniek glaswerk & keramiek kun je nooit genoeg hebben in huis vinden wij bij Gimmii; vazen, bowls, potten, schalen, tafeltjes, kopjes, marmer borden and more van de collectie van Imperfect design zijn te koop in de Gimmii shop.

BAT TRANG vase rood en wit van Imperfect design Maison&Objet glaswerk & keramiek - Gimmii Vaas BAT TRANG Imperfect design Maison & Objet glaswerk & keramiek - Gimmii
Arian Brekveld Imperfect Design vaas low table schaal kandelaar kopjes Maison & Objet - Gimmii

Ook leuk om te lezen