Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Word een goedzak met de Goedzak

» Naar de shop

Iedereen gooit wel eens iets weg wat iemand anders misschien nog wel wil hebben of kan gebruiken. Normaal gesproken gaan deze spullen vaak in grijze vuilniszakken met het afval mee.

Hélemaal goed is daarom deze Goedzak, een speciale afvalzak voor afgedankte, maar nog bruikbare, spullen. De Goedzak biedt afgedankte spullen een podium en hiermee een extra kans.

2e leven
Je kunt de Goedzak niet missen. Het is namelijk een opvallende zak met een transparant deel zodat iedereen kan zien wat erin zit. Als niemand belangstelling heeft voor de inhoud kan de zak alsnog met de vuilniswagen mee.

De Goedzak zorgt voor een tweede of derde leven van spullen en stimuleert mensen om op een andere, meer bewuste en duurzame manier met afgedankte spullen om te gaan.

Bijna te koop
De Goedzak is een ontwerp van Simon Akkaya van het jonge ontwerpbureau de Waarmakers. Na het winnen van de Doen Materiaalprijs tijdens het Dutch Design week in Eindhoven, worden de plannen om de Goedzak te realiseren inmiddels steeds concreter.

Te koop is de Goedzak dus helaas nog niet. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, stuur dan even een mailtje naar Simon.

Ook leuk om te lezen