Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Blurred or guidelines?

» Naar de shop

Guidelines van de hand van Frederik Roijé is in de eerste plaats een tijdschriftenrek. Twee gebogen, metalen frames zijn op elkaar geplaatst en vormen zo een geometrisch lijnenspel.

Je kunt de ‘Guideline’ zo lang maken als je wilt door meerdere exemplaren met elkaar te verbinden en de lijn visueel door te laten lopen. En ook in de hoogte kan je verschillende Guidelines mooi met elkaar verbinden. Maar genoeg over de functionele kant van Guidelines.

Artiefartie

Dit tijdschriftenrek kan ook gerust als zelfstandig kunstwerk door het leven. Léég is het een fascinerend lijnenspel en als je er tijdschriften inzet, is het alsof je naar kunstwerken zit te kijken. En heeft de wand dezelfde kleur als de Guidelines, dan is het net alsof al je tijdschriften zweven.

Guidelines tijdschriftenrek

Guidelines kost € 169,- en is standaard verkrijgbaar in wit en donkergrijs in de Gimmii shop. Rood, blauw en geel zijn (tegen meerprijs en langere levertijd) leverbaar op aanvraag.

Guidelines tijdschriftenrek wit - Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek rood - Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek geel - Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek blauw - Frederik Roijé Guidelines tijdschriftenrek donkergrijs dubbel - Frederik Roijé Guidelines magazinerek/tijdschriftenrek- Frederik RoijéGuidelines tijdschriftenrek donkergrijs detail - Frederik Roijé

Ook leuk om te lezen