Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Drankje op zijn kop

» Naar de shop

Halm van ontwerper Martin Jakobsen voor VINICE is een limonadeglas dat je inschenkt en letterlijk op zijn kop zet. Jakobsen speelt graag met de concepten ‘aan gewoontes vasthouden en gewoontes loslaten’. Drinken met het Halm glas doe je door een glazen rietje. Een vijand voor elke wesp op zoek naar zoetigheid.

Sierlijk Halm glas

Het handgemaakte Halm glas heeft een volume van 300ml en bestaat uit het glas, een stopper en een glazen rietje. And it goes like this …: schenk je favoriete drankje in (mag limonade zijn, maar ook een cocktail), sluit af met de witte stopper, draai het glas op zijn kop, plaats het op de stopper en steek het rietje in het glas. En je krijgt er ook nog bubbels bij.

Halm limonadeglas Jakobsen VINICE Gimmii

Elk Halm glas worden handgemaakt in Tsjechië, waar Martin Jakobsen vandaan komt. De ontwikkeling werd samen gedaan met het Purmerendse designbedrijf VINICE. Een sierlijk accent voor je woonkamer en keuken, maar ook voor een rustig momentje of feestje in je tuin.

Limonadeglas Halm Martin Jakobsen op zijn kopHalm glas op zijn kop glaswerk feest GimmiiGlas Halm chique tegen wespen zwembad VINICEHalm omkeer glas rond met stopper Martin JakobsenHalm glas rond Martin Jakobsen VINICE

 

Ook leuk om te lezen