Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Hanglamp hangende plant van Elke van den Berg

» Naar de shop

Een simpele naam, voor een toch niet zo simpele lamp. Je zou kunnen kiezen voor ‘Hangende plantlamp’ of iets van die strekking, maar Elke van den Berg koos voor de naam Hanglamp. Haar creatie verbeeldt een hangende plant, inclusief bladeren. Een prachtige manier om binnen een sfeer van ’toch een beetje buiten’ te creëren.

Hanglamp met porselein bladeren

We hebben hier te maken met een ontwerp met een lampenkap van porselein en een plafondkapje óók van porselein. Maar zelfs de zes bladeren van de hanglamp zijn vervaardigd met dit favoriete materiaal van Elke van den Berg. Met de blaadjes kun je zelf schuiven; 3 boven en 3 meer beneden of alle 6 bij elkaar bijvoorbeeld.

Hanglamp Elke van den Berg - Gimmii

Kleur

Studio Elke van den Berg kiest haar kleuren altijd uiterst zorgvuldig. Voor de porselein lampenkap van Hanglamp werd het grijs, net als de plafondplaat. Het linnen snoer is van prachtige okergeel. De 6 porselein blaadjes die aan het snoer hangen komen in de kleuren mint, grijs en nude. Mij lijken ze heel goed in een serre bijvoorbeeld of in je slaapkamer. Heerlijke natuurlijke rustgevende touch.

Te koop bij Gimmii

De Gimmii shop is blij om deze Hanglamp in haar collectie te hebben. De lampenkap heeft een ∅ van 19 cm, met hoogte 25 cm. De lengte van het okergele snoer is standaard 2 meter. De kleur van de lampenkap en plafondkap is lichtgrijs, met  blaadjes in mint, grijs en nude. Wil je toch heel graag een andere kleur kap, blaadjes of snoer, neem dan contact op via info@gimmii.nl. 

Hanglamp Elke van den Berg hangende plant - Gimmii shop
Hanglamp Elke van den Berg porselein plafondkap - Gimmii Pendant lamp Elke van den Berg - Gimmii shop

Ook leuk om te lezen