Trek in een hanglampje

» Naar de shop

Chlorovorm is een webwinkel die designproducten van aanstormend ontwerptalent in beperkte oplage verkoopt. En dat moet gestimuleerd worden, vinden wij!

Chlorovorm nodigt ontwerpers uit om speciaal voor de online winkel een nieuw product te ontwerpen. Eén ervan is Jorine Oosterhoff die dus deze overheerlijke lamp heeft gemaakt.

Om te smullen
‘Icing on the cake’ is een porseleinen hanglampje met een kleurig geweven snoer. Met behulp van een mal wordt het kapje gegoten, waarna Jorine een tweede kleur met de hand er overheen laat vloeien.

De plooien in het lampenkapje geleiden deels het druipende porselein. Deze smulpaap is verkrijgbaar in twee subtiele kleurcombinaties: wit/grijs en grijs/petrol.

Op=op
Op het moment van schrijven zijn er nog 9 van de 10 stuks beschikbaar, dus sla je slag! Voor € 79,- is ‘Icing on the cake’ van jou.

Over Chlorovorm
Ieder product dat Chlorovorm verkoopt is dus in beperkte oplage geproduceerd. Je kunt er daarom van uitgaan dat je een bijzonder en uniek product koopt. En last but not least persoonlijk, want bij elk product krijg je een certificaat waarop het oplagenummer, het product en de ontwerper vermeld staan.

Ook leuk om te lezen