Happy Haphazard Harmony servies van Maarten Baas

» Naar de shop

Een servies suf? Niet dit servies. Oh lala, wat kun je jezelf hier een plezier mee doen. Zo organisch, delicaat en fun. Zo Maarten Baas. Ik weet al wat ik dit jaar voor mijn verjaardag vraag …. Haphazard Harmony is een porselein serviescollectie van de grote Maarten Baas voor DHPH. Gebaseerd op intuïtieve schetsen van Maarten Baas worden elk onderdeel van het servies met de hand gemaakt.

Haphazard Harmony servies by Maarten Baas

Het intuitieve karakter van Maarten Baas en zijn spontane benadering is duidelijk te zien door de hele HH collectie. Het lijkt wellicht of er geen harmonie in de onderdelen zit, maar niets is minder waar. Alles past perfect bij en in elkaar. De onderdelen van Haphazard Harmony lijken zich als kleine karakters op je tafelblad te hebben geïnstalleerd. Als je niet oplet, lopen ze zo weg.

Maarten Baas Haphazard hh tea set DHPH - Gimmii

HH coffee set of HH tea set

Het mooie is dat je met Haphazard Harmony alle kanten op kunt. Maarten Baas en DHPH bedachten een HH Coffee set, een HH tea set, een HH ontbijt set en de hele mikmak. Oneindig veel high teas, momenten met vrienden en met jezelf. Oneindig veel plezier dus.

Haphazard Harmony servies in Gimmii shop

Een hele blije samenwerking tussen DHPH, Maarten Baas en Gimmii zorgt voor de HH coffee set of de HH tea set in de Gimmii shop. Een te gek cadeau voor een bijzonder iemand of jezelf! Voor andere combinaties uit de Haphazard Harmony collectie van Maarten Baas neem contact op via info@gimmii.nl of bel  030-2540811. Enjoy!

HH Haphzard Harmony set complete servies porselein DHPH - Gimmii
Maarten Baas DHPH Haphazard Harmony set - Gimmii

Ook leuk om te lezen