Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Herdefinitie van het platte vlak

» Naar de shop

Jullie kennen Lotte Douwes denk ik wel van haar ‘nooit meer een lelijk stopcontact’ Lamp & Socket. Het hangende stopcontact van porselein dat zo mooi match met de lamp. Met deze Table Landscapes tapt ze uit een heel ander vaatje… een HI-MACS plateaus vaatje.

Table Landscapes plateaus

De Table Landscapes heeft Lotte Douwes gelanceerd in Milaan. Zij herdefiniëren het platte vlak van een tafel en ze bieden een podium – op verschillende hoogtes – voor eten, maar ook voor dierbare objecten. De plateaus worden gemaakt van Hi-Macs, natuurlijk acryl steen in de mooiste kleuren.

Lotte Douwes table-landscape-lamp&socket-spatialvase-tabletalks-Milan-gimmii

Andere dynamiek voor wonen & leven

Op de foto’s zie je hoe de set een heel landschap creëert op je tafel en zo een andere dynamiek geeft aan het leven en werken aan tafel. Op andere foto’s wordt getoond wat ook één of twee plateaus kunnen doen. Heel mooi voor thuis, maar ook voor speciale projecten of winkelinterieurs om bijzondere producten op tentoon te stellen.

Set of losse plateaus van HI-MACS

De vier Table Landscapes plateaus van HI-MACS zijn duurzaam, krassen niet, zijn onderhoudsarm. In de gimmii shop zijn de plateaus zowel los te koop, maar als set van 4. Plateau 1 is 29x29x16 cm en roze van kleur (pink), Plateau 2 is 39×19,5×9,5 cm in kleur wit glitter (white glitter). Plateau 3 is laag: 35x25x2 cm en donkerblauw (dark blue) en Plateau 4 is lang en ook niet zo hoog: 120×17,5×5  cm in gemeleerd grijs (grey melange).

Set Table Landscapes by Lotte Douwes gimmiishop photo Jeroen vd Wielen
Lotte Douwes-Table-Landscapes-plateau1&3 - gimmiishop
Lotte Douwes-TableLandscape-plateau-nr3 -gimmiishop
Plateau 2 & 3-wit-donkerblauw-TableLandscape Lotte Douwes - gimmii
TableLandscape-Lotte Douwes - gimmiishop Table Landscapes photografie Lotte Douwes - Gimmii

Photography: Jeroen van der Wielen

Ook leuk om te lezen