5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Oude brandweerslangen om op te zitten

» Naar de shop

Ontwerpers Lotte Dekker en Gieke van Lon van humade zijn altijd op zoek naar de ziel in een product, naar een band tussen mens en product. Dat is ze in het geval van hu-made fire bijzonder goed gelukt.

Levendig
De collectie ‘hu-made fire’ is gemaakt van oude brandweerslangen. Slangen die door noestige brandweermannen, in weer en wind zijn gebruikt om grote en kleine brandjes te blussen en levens zijn gered. Als dáár geen ziel in zit!

Onverwoestbaar
De afgedankte brandweerslangen zijn ook in hun tweede leven onverwoestbaar en zitten nog eens heerlijk ook. Humade heeft er een poef en twee verschillende bankjes van gemaakt. De meubelen zijn helemaal rondom doorgeweven en verkrijgbaar in de spannende originele slangkleuren rood, groen, blauw, grijs en geel.


De stalen poten van het bankje Teide zijn ingepakt met brandweerslang wat het een vriendelijke én stoere uitstraling geeft. De meubelen worden met de hand in Nederland op bestelling vervaardigd en hebben een levertijd van gemiddeld 6 weken. En als je andere wensen of ideeën hebt, denken Lotte en Gieke graag met je mee.

 

Ook leuk om te lezen