5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Intelligente babydeken

» Naar de shop

Al 25 jaar creëert Helena Loermans Dutch design vanuit het zonnige Portugal. In haar atelier in Odemira wordt handgeweven textiel gemaakt, waar de kleuren van afspatten. Als je haar prachtige parasols eenmaal gezien hebt, zijn zij op je netvlies gegrift. En nu zijn daar haar intelligente babydekens.

Nooit te koud of te warm
Alleen de look van de dekens is al om van te watertanden. Maar er is meer. De ‘intelligente’ wol, Climayarn van Schoeller, warmt als het koud is en voorkomt hitteaccumulatie in warme tijden. Samen met het toegevoegde kasjmier, zorgt het voor een ideaal vochtigheidstransport naar buiten. En dat alles handgeweven op een houten Dobby getouw.

Intelligent babydeken van kasjmier en Climayarn van Helena LoermansSpecial
Ideaal natuurlijk voor een babydeken, die op bestelling voor je geweven kan worden vanaf € 150. Helena maakt overigens ook (intelligente) sjaals. Voor nog meer info check haar blog. Voor nu: geniet van de foto´s.

Intelligent babydeken van Climayarn en kashmir van Helena LoermansAdemend babydeken van Climayarn en kashmir van Helena LoermansIntelligent warmte en vochtregulerende sjaal van Helena LoermansIntelligent babydeken van Climayarn en kashmir van Helena LoermansInrijgen van kettingdraden op het Dobby weefgetouw, verdeeld over 24 schachtenInrijgen van kettingdraden op het Dobby weefgetouw van Helena LoermansBabydeken van Helena Loermans in de maakIntelligent babydeken van Helena LoermansHoe werkt Climayarn

 

 

 

 

Ook leuk om te lezen