Job Cabinet: Studio Job bergt op!

» Naar de shop

Een saaie kantoorruimte transformeren in een moderne werkruimte? Laat dat maar aan Studio Job over. Hun hulpmiddel hierbij is Job Cabinet. Deze klassieke opbergkast ontwierp het ontwerpbureau speciaal voor Lensvelt. Onlangs heeft de kast zelfs een Elle Deco International Design Award gewonnen.

Klassieke opbergkast
Job Cabinet is gebaseerd op de klassieke opbergkast van vroeger, maar dan met een modern, strak gelijnd jasje aan. Volgens Job Smeets en Nynke Tynagel, de hoofddesigners van Studio Job, weerspiegelt het ontwerp het feit dat kantoren steeds meer op zoek zijn naar een inrichting die aanvoelt als thuis.

Gigantische sleutel
Een mooie verwijzing naar dat thuisgevoel is de gigantische, brons gepolijste sleutel die doet denken aan een sprookje als Alice in Wonderland. Maar ook de functionaliteit van de kast zorgt ervoor dat de kast eerder een persoonlijk object is dan een industrieel massaproduct. Zo kun je de zes leggers met verschillende dieptes naar eigen wens bevestigen en kiezen uit alle RAL-kleuren. Van rozig wit tot knaloranje.

 

 

Alle kasten zijn gemaakt van gepoedercoat metaal, genummerd en gesigneerd door Studio Job. Uiteraard is de kast ook ideaal als opbergkast voor thuis.

Job Cabinet is verkrijgbaar via www.lensvelt.nl

Ook leuk om te lezen