Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Grootse manier van houtbranden

» Naar de shop

Eén van de grappigste producten van de Dutch Design Week´s Graduation Show 2012 moet toch zeker de #FFFFLSSJ van Michiel Martens zijn, dat een bezoek aan het toilet verandert in een heus avontuur. Michiel houdt van groots en meeslepend. Dus voor hem is houtbranden geen houtje voor houtje vuurtje stoken. Nee, zijn nieuwe ´Spruce Stove´ eet héle boomstammen.

Boomstam kachel van Michiel Martens en Roel de BoerSpruce Stove
De Spruce Stove, die je ook sparkachel of bevallige kachel zou kunnen noemen, staat voor een nieuwe benadering van houtbranden. Een complete boomstam kan zo in één keer aan deze compacte kachel gevoerd worden. De opening is een diafragma die naadloos om de boomstam heenkrult. Zachtjes duw je de boomstam naar binnen. Het verbrandingsproces duurt hiermee even lang als een boomstam.

Michiel Martens & Roel de Boer
Het concept en het design zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Michiel Martens en Roel de Boer  en zal ook te zien zijn in de Salone Internationale del Mobile in Milaan.

Boomstam kachel van Michiel Martens en Roel de BoerSpruce kachel van Michiel Martens en Roel de BoerBoomstam kachel van Michiel Martens en Roel de BoerSpruce kachel van Michiel Martens en Roel de BoerSpruce kachel van Michiel Martens en Roel de BoerSpruce kachel van Michiel Martens en Roel de BoerSpruce kachel van Michiel Martens en Roel de BoerSpruce kachel van Michiel Martens en Roel de Boer

Ook leuk om te lezen