Geen vieze vingers op je kastje

» Naar de shop

Van een dosis low tech vernuft in een schoon jasje of in dit geval kastje, dat is waar Koen Devos ons van wil laten genieten. Samen met Vij5 stelt hij deze kast Tumble aan ons voor.  Tumble is een wandkastje waarbij het kastdeurtje op een hele bijzondere manier opengaat.

Kast Tumble van Vij5

Je raakt zelfs het hele kastdeurtje niet aan om hem open te laten gaan. En nee er zit geen afstandsbediening bij. Bovenop het kastje zit een hendeltje. Als je die beweegt, valt het deurtje vanwege de zwaartekracht open! Dat is nog eens wat anders dan een handvatje hier of beetje stylen daar. Een subtiele en elegante manier van openen van de zaak vinden wij.

Vij5 Tumble kastje - Gimmii shop

Red Dot award

Dat kast Tumble er één is die eruit springt vinden meerdere mensen. Hij is al bekroond met een Red Dot design award vanwege deze nieuwe invalshoek. Het eikenhouten hendeltje waar Studio Devos voor koos contrasteert goed met de kleuren blauw, wit, antracietgrijs of pastelgroen van het kastje. En nooit meer vieze vingers op je kastdeurtje, hoe fijn! (behalve misschien als je het deurtje weer dicht doet :-)). Ook leuk als drankcabinet natuurlijk.

Gimmii shop

Tumble kastje heeft een plek in de Gimmii shop. Let op! Niet op alle foto’s is dit te zien, maar de Tumble kast wordt standaard geleverd met 2 eiken houten legplanken. Op voorraad in RAL5007 blauw of RAL9003 signaalwit. Prijs €685. De kleuren RAL6019 pastel-groen of RAL7016 antracietgrijs zijn te bestellen, prijs €785. Custom made kleuren mogelijk voor €885. Mail naar info@gimmii.nl.

Bekijk ook de video onderaan deze blogpost!

Tumble cupboard Studio Vosk Vij5 - Gimmiishop Tumble wall cupboard Vij5 - Gimmii shop Tumble kast Vij5 openen bijzonder - Gimmii Tumble kast Vij5 - Gimmiishop
Tumble kast blauw groen Vij5 - Gimmiishop Tumble cupboard Studio Devos Vij5 blue - Gimmii Vij5 Tumble Koen Devos Schenk PigmentsPorcelain photo Gimmii

Ook leuk om te lezen