Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kiki & Joost expositie

» Naar de shop

Heb je nog niets gepland voor deze ietwat regenachtige zondag, pak dan je spullen en trek naar het Noordbrabants Museum. Daar is namelijk vandaag (van 10.00-17.00 uur) voor de allerlaatste dag de expositie Co-evolution van Kiki & Joost te zien. Een uitzonderlijke verzameling van de eerste 12 jaar Kiki & Joost, gecureerd door van Eijk & van Bleiswijk zelf. Kiki voegde quotes toe aan de ontwerpen van Joost en Joost bij die van Kiki:  superbe detail.

Expositie Co-evolution in Noordbrabants museum

Joost: ¨Toen de tentoonstelling af was, zag ik de logische stappen die ik de laatste jaren heb genomen. Het is heel fijn om een complete tijdlijn te hebben van het werk dat ik in de laatste 10 jaar heb ontworpen. Ik hoop dat mensen genieten van deze evolutie.¨  De expositie is een overview van wel 80 werken van het creatieve duo. Er zijn drie delen te bewonderen: een chronologische tentoonstelling van ontwerpen, kasten gevuld met inspiratie en een stijlkamer.

Joost Kiki Co evolution stijlkamer Noordbrabants museumKiki Joost expositie Co-evolutionNoordbrabants museum Joost van Bleiswijk Co-evolutionCo-evolution tentoonstelling Kiki JoostJoost Kiki Co evolution stijlkamer Noordbrabants museumKiki van Eijk Co evolution tentoonstelling

 

 

Ook leuk om te lezen