5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Nienke van de Pol studeerde in 2012 af als Product Designer aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Nienke loopt vooral warm voor alles was in en rond de keuken gebeurt. Ze droomt ervan mensen te bewegen om te experimenten, onderzoeken en doen. Bijvoorbeeld met haar Kitchen Lab.

Hooikoorts?
Dit Kitchen Lab ziet er allereerst uiterst aantrekkelijk uit, maar vlak ook het functionele deel niet uit. Nienke geeft zelf aan: ¨Met mijn Kitchen Lab wil ik mensen laten ontdekken dat de planten en kruiden om ons heen preventieve en genezende eigenschappen hebben. Door op onderzoek uit te gaan in Kitchen Lab ontdek je hoe je eenvoudig je eigen zelfzorg medicatie kan bereiden voor alledaagse kwaaltjes.

Volgens Nienke zijn de ingrediënten voor zelfzorgmedicatie meestal gewoon in onze tuin en keuken te vinden.  Heb je last van hooikoorts? Maak dan een infusie van Urtica dioica (brandnetel) en Matricaria rucutita (echte kamille). We leven in een tijd waarin we meer verantwoordelijkheid moeten dragen en waar we een eigen initiatief moeten nemen.¨

Onderdelen van dit stylische laboratorium zijn sinds december 2012 te koop in haar eigen winkel cq concept store De Wij Vorm.

 

 

Ook leuk om te lezen