5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Pressed van Floris Wubben

» Naar de shop

Floris Wubben is een tovenaar met hout. Maar dat hij ook raad weet met andere materialen laat hij zien in zijn laatste project Pressed. Het valt Floris op dat de menselijke touch steeds meer verdwijnt bij de producten die wij gebruiken in ons dagelijkse leven. Zo niet bij de nieuwste ontwerpen uit zijn Pressed serie.

ImPressed

Floris wil juist de betekenis van de menselijke hand benadrukken. Zijn unieke epoxy-kleiobjecten Pressed krijgen een bijzonder profiel en een esthetische waarde, juíst door de manier waarop hij zijn machine gebruikt. Machine en mens hebben elkaar nodig bij zijn project en werken fantastisch samen. In de toekomst wil Floris ook in andere materialen gaan persen. Wij kunnen niet wachten.

Bekijk vooral ook de prachtige video die van het project is gemaakt.

Pressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris WubbenPressed van Floris Wubben

Ook leuk om te lezen