Het klokje om Still van te worden

» Naar de shop

Het minimalisme met puurheid in materiaal, vorm en kleur druipt van klok Still van Lotty Lindeman & Wouter Scheublin af. Ongekunstelde schoonheid die mij erg aanspreekt. Een klokje om Still van te worden.

Still geeft op een verrassende wijze de tijd weer. Ontwerpduo Lindeman & Scheublin koos niet voor standaardwijzers, maar voor twee gekleurde schijven op een houten basis. De buitenste ring geeft de uren aan, de binnenste ring de minuten en de houten basis de….nou ja, de basis dus. Voor het geval je niet weet waar de 3, 6, 9 en 12 zitten.

Klokken Still van Lotty Lindeman en Wouter Scheublin noten en beuken

Klok Still

Voor mij staat Still ook voor een klok die de tijd aangeeft, maar het begrip tijd niet groter maakt dan het is. Houd het klein en simpel maar ontiegelijk mooi. Heel welkom in onze maatschappij waar tijd zo belangrijk is en het zo fijn is daar soms even los van te zijn. We also dig dat hij zo ontworpen is, dat hij zowel horizontaal als verticaal gebruikt kan worden.

Still is gemaakt van hout en aluminium. Hij is verkrijgbaar in notenhout met 2 kleuren grijsblauwe schijven of beuken met roze en roestbruine schijven. Afmetingen 20 x 13 x 4 cm (h x b x d) en €125. Te koop in de Gimmii shop.

Klok Still blauwgrijs en roze roestbruin Scheublin LindemanStill klok van Lindeman en Scheublin
Still klok beukenhout roze roestbruin van Lotty Lindeman en Wouter Scheublin
Still klok noten grijsblauw van Lotty Lindeman en Wouter Scheublin Still klok Lotty Lindeman en Wouter Scheublin notenhout grijsblauw
Lotty Lindeman en Wouter Scheublin Milaan foto Gimmii

Ook leuk om te lezen