5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kussens en zachte plaids van Femhome

» Naar de shop

Na een lange, drukke dag op je werk is het fijn om thuis te komen. Zeker als je je daar ook écht thuis voelt. De Amsterdamse Femke Derks bedacht de textielcollectie Femhome met als uitgangspunt “Het voelt pas echt goed als je huis je thuis is”. De collectie bestaat uit bijzonder zachte plaids, kussens, bed-ends en sjaals.

Met karakter
De materialen worden zeer zorgvuldig door Femke gekozen. Voor de eerste collectie werkte zij samen met textielspecialisten, zoals Felix Diener en Christiane Müller. Ze gebruikten uitsluitend natuurlijke grondstoffen, waaronder bamboe, merinowol, katoen, linnen, zijde en cashmere. Het karakter van het desbetreffende materiaal bepaalde het ontwerp van elk product.

Thuis op de bank
Is het koud in huis? Ik plof dan graag op de bank met een groot kleed over me heen. Het liefst wikkel ik me helemaal in het kleed. Kopje warme thee erbij en genieten maar! Vooral de dikke en heerlijk zachte “Sunday afternoon throw”, gemaakt van 100% Merinowol, kan ik aanraden. Dankzij het redelijk zware gewicht van dit plaid voelt het super comfortabel en heb je het binnen een paar minuutjes heerlijk warm!

Femhome vertelt een verhaal
De producten van Femhome zijn niet alleen lekker warm en comfortabel, maar ook zeer stijlvol. Het zijn stuk voor stuk chique creaties met een verhaal. Elke collectie heeft een eigen campagne, met een duidelijk en passend verhaal.

Het verhaal wordt bovendien op een geweldige manier overgebracht met foto’s van Paul Barbera. Deze fotograaf maakt zelden perfect gestylde foto’s, maar alleen hele realistische beelden. Dit zorgt ervoor dat de foto’s van Femhome werkelijkheid en warmte uitstralen, waardoor veel mensen zich direct op hun gemak voelen, alleen al bij het zien van de foto’s.

 

Ook leuk om te lezen