5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Colour Globe & more bij MOOOI

» Naar de shop

Welke designer zou niet voor het label MOOOI willen ontwerpen? We guess a fair few. Verplichte kost dus tijdens de Salone del Mobile in Milaan. Er was weer flink uitgepakt op de 1700 m2 van Via Savona 56. Alle gecreëerde zithoeken, plus een paar werkplekken, waren vergezeld van immense fotoachtergronden van dit keer Massimo Listri. Hier wat extra aandacht voor de nieuwe lamp Colour Globe van Scholten & Baijings.

Lamp Colour globe: subtiel chique meets retro

De Colour Globe bestaat uit twee lagen mondgeblazen glas. Als echte Globe trotters schitterden zij met een binnenlaag vol stippen of lijntjes. Scholten & Baijings kozen voor de kleuren oranje en blauw. Bovenop de lamp prijkt gekleurde ‘hoedjes’ en bedrading. Subtiel en chique meets retro. Check de foto’s voor de Colour Globe feel en andere must sees uit de MOOI presentatie die wij vastlegden.

Lamp_Colour_Globe_Scholten_Baijings_Moooi_foto_GimmiiMOOOI_Milaan2014_Colour_Globe_foto_GimmiiColour_Globe_orange_MOOOI_GimmiiColour_Globe_lampen_Scholten_Baijings_Moooi_foto_GimmiiColour_Globe_blue_Moooi_foto_GimmiiMoooi_exhibition_Milaan2014_GimmiiMilaan_MOOOI-2014_GimmiiLove_sofa_Marcel_Wanders_Milaan2014_MOOOI_Gimmii_Nanda_RaveNut_Chair_Marcel_Wanders_Proplight_RoundDouble_Bertjan_Pot_GimmiiMilaan2014_MOOOI_GimmiiMOOOI_presentatie_Milaan_foto_GimmiiMoooi-exhibition_Milaan_GimmiiCorien_Juffer_Gimmii_MOOOI_exhibition_Milaan2014

Foto’s: Gimmii I Nanda Rave

Ook leuk om te lezen