Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

In oktober zal tijdens de Dutch Design Week de nieuwe collectie Home Lab van BuroJET in première gaan. Eén van de lampen van deze serie is nu al klaar en kunnen wij al vast aan jullie laten zien! De geinige gezellige lamp met ronde vormen en een vleugje retro sfeer, krijgt de naam Lab Light 01 mee.

Lamp Lab Light 01

Egbert Jan Lam van Burojet legt uit: ¨De hele collectie is geïnspireerd op laboratoriuminstrumenten; in het geval van Lab Light 01 het statief waar al het glaswerk aangehangen kan worden voor proefjes.¨ In oktober zullen er 3 lampen klaar zijn. Lamp Lab Light 01 is een tafellamp en het eerste lage model. Alle lampen zullen leuke extra´s meekrijgen, zoals een houder voor een vaas of een plateautje bijvoorbeeld.

Lamp Lablight 01 van Burojet uit Home Lab collectie

Grootse Home Lab collectie

Maar de Home Lab collectie zal uit veel meer gaan bestaan dan alleen lampen. BuroJET pakt groots uit. Er zal een serie meubels of vitrines komen met natuurkundige eigenschappen erin verwerkt. Maar ook een aantal sieraden gebaseerd op schimmels en bacteriën! Veel voorkomende vormen zullen bubbelvormen zijn, waarbij je dan weer aan celdeling moet denken. Egbert-Jan´s (ontwerp)partner Jorine Oosterhoff gebruikt deze bubbelvormen al succesvol in haar Bubblevase.

Lekker bezig dus! Genoeg om naar uit te kijken. Lamp Lab Light 01 zal overigens € 197,89 gaan kosten.

Sneak peak van tafellamp Lab Light BuroJET uit de home lab collectie in Gimmii Magazine

Ook leuk om te lezen