Oogstrelend stopcontact

» Naar de shop

Socket ofwel stopcontact is even briljant als eenvoudig. Waarom nemen wij nog altijd genoegen met stopcontacten die onooglijk zijn en die nooit op de juiste plek zitten? Deze set Lamp&Socket van Lotte Douwes hang je boven je keuken, tafel of werkplek. Porselein dat qua vorm, textuur en kleur zo mooi is én ook nog eens zo functioneel.

Lamp&Socket

Een fantastische aanvulling en eye-catcher in een bar, restaurant of andere plek waar ze WIFI aanbieden maar geen (mooie) optie om je laptop op te laden. Ook thuis of op kantoor is ie even handig als oogstrelend. Lamp & Socket zijn gemaakt van blauw/grijs porselein. De kleur past zich aan aan de omgeving. Soms lijkt hij blauwer, andere keren of op andere plekken meer grijzig.

Ben jij ook toe aan een oogstrelend stopcontact of Lamp&Socket set, ga dan naar de Gimmii shop. Nu niet meer alleen in blauw, maar ook in antraciet of wit! Ook kun je kleuren snoer kiezen.

Lamp&Socket Lotte Douwes - Kitchen Levels detailLamp&Socket -Lotte DouwesLampSocket Lotte Douwes - foto Michiel van de WeerdLamp & Socket Lotte douwes foto Lisa Klappe

foto´s: Lisa Klappe

Ook leuk om te lezen