Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Lampschap van Frederik Roije

» Naar de shop

Frederik Roijé hield pas een presentatie in het mooie Lensvelt pand op de Herengracht in Amsterdam. Altijd een goede plek om een jezelf aan het publiek te laten zien. Je vond er een mengeling van bestaande en nieuwe producten van Studio Roijé met als thema Clouds. Ons viel deze Lampscapes lamp onder meer op.

Lampscape hanglamp

Lampscapes is een landschap, of eigenlijk een lampschap, van vijf op elkaar lijkende vormen die subtiel zijn samengesmolten tot één grote lampenkap. Het idee van de Lampscapes had Frederik al eerder, maar deze versie is een revamp! Zowel aan als uit fantastisch om naar te kijken, en te kijken en te blijven kijken.

Frederik Roije - Lampscapes hanglamp

Lampenwolk

Ze staan heel mooi in een wat minimalistische setting, bijvoorbeeld boven je eettafel of werkplek. Vergadertafels, openbare ruimtes en andere mooie plekken zullen ook blij worden van dit lampen landschap. Een lampenwolk zou je het ook kunnen noemen. Gimmii is blij dat deze hanglamp ook in de gimmii shop te koop is.

Lampscapes in de gimmii shop

Lampscapes wordt standaard geleverd met 5 kunststof pendels, inclusief een sjabloon om de draden precies recht op te hangen. Wil je een strak plafond, dan kun je er een op maat gemaakt plafondplaat van wit gepoedercoat staal bij bestellen in de online gimmii shop. Bekijk ook de andere Dutch design producten van Frederik Roijé.

Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp FREDEaFrederik Roije - Lampscapes hanglampRIK-ROIJE-LAMPSCAPE-5-PEAK-DETAIL-1 Frederik Roije - Lampscapes hanglamp
Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp FREDERIKaFrederik Roije - Lampscapes hanglamp-ROIJE-LAMPSCAPE-5-PEAK-DETAIL-5.1 Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp Frederik Roije - Lampscapes hanglamp

Ook leuk om te lezen