Heb je een vraag? Dagelijks bereikbaar van ma t/m vr 08.00 – 22.00 uur en za-zo 09.00 – 17.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op je eerste aankoop ≫ Inschrijven

Lenige Leaning Bench van Izabela Boloz

» Naar de shop

Izabela Boloz bewijst met Leaning Bench dat zitten op twee poten soms ook prima lukt. Het komt allemaal neer op evenwicht. Door simpelweg de bank elegant tegen de muur te laten leunen, zorgt het ontwerp voor voldoende stabiliteit en wordt de zwaartekracht op speelse wijze uitgedaagd. Geloof het of niet, er passen gemakkelijk twee volwassenen of drie kinderen op. Less is in dit geval écht more.

Leaning Bench past perfect in een minimalistisch ingerichte woonkamer en is ook een geweldige aanwinst in de tuin. Leaning Bench is bovendien uitermate geschikt voor meditatieve momenten of wachtruimtes, zoals museumzalen, hotellobby’s, gangen, zalen en wachtkamers.

Leaning Bench, bankje van stavast

De bank is geschikt voor iedere vloer, doordat er rubber onder de poten is aangebracht om uitglijden te voorkomen. De Leaning Bench is verkrijgbaar in een geoliede versie van essenhout voor binnen en in een gelakte eikenhouten versie voor buiten.

De Leaning Bench is verkrijgbaar in de Gimmii Shop.

Elegant zitmeubel van Izabela BolozLeaning Bench essenhoutLeaning Bench van Izabela BolozMinimalistische bank van Izabela BolozElegante bank voor in de tuinTuinbank van gelakt eikenhoutEikenhouten zitbank van Izabela Boloz

Ook leuk om te lezen