Leesmeubels van Remi van Oers

» Naar de shop

‘Reading Furniture’ is een familie van meubels die leesliefhebbers voorziet van alle leesgemak. Het concept, design en de uitvoering van Reading Furniture is bedacht en ontworpen door Remi van Oers in het kader van één van zijn afstudeerprojecten aan de Design Academy te Eindhoven.

Open en zacht
Kenmerkend aan Reading Furniture zijn de vriendelijke, zachte vormen en open ruimtes. De frisse lichthouten tinten in combinatie met grijze stoffering en ecru stiksels. Grappige details, zoals de vilten knoop maken het ontwerp zacht en huiselijk. De meubels hebben hetzelfde zachte en analoge imago zoals ook boeken dat hebben.

Eén met je boeken
Lezen wordt zo dus weer knus gemaakt, alsof je één wordt met je boeken. Het leeslampje op de Leesstoel leest lekker met je mee terwijl hij licht over je schouder schijnt, terwijl je andere boeken zichzelf mooi hebben gemaakt om uitgestald te worden in de Leestafel. De losse Leeslamp showt ondertussen ook nog je mooiste werk.

Boeken worden zo weer leuk en bijzonder sexy in deze digitale 21e eeuw!

Hebben
De Reading Furniture familie is tot nu toe slechts één keer gemaakt in het kader van Remi’s afstuderen aan de Design Academy. Wellicht komt de hele familie in beperkte oplage beschikbaar. Tot die tijd moet je contact opnemen met Remi en hem waarschijnlijk héél lief aankijken.

Ook leuk om te lezen