Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Liesje en Sibilia van Hella Duijs

» Naar de shop

Toen ik voor mezelf een speels setje van kleine vaasjes zocht: niet te standaard, maar ook zeker niet te opvallend, kwam ik via Instagram de prachtige vaasjes Liesje en Sibilia tegen van Hella Duijs. Ik was meteen enthousiast: niet alleen de producten zijn mooi, maar de sfeerfoto’s die ze op haar Instagram en Facebook post zijn ook helemaal van nu!

Liesje en Sibilla van Hella Duijs

Perfecte verhouding tussen vaas en bloem

Liesje en Sibilia zijn prettig klein (11 cm hoog), waardoor ze heel mooi op een dienblad of klein tafeltje te plaatsen zijn. Een fantastisch detail aan beide vaasjes is de combinatie van het matte keramiek met aan de onderzijde van het vaasje een glanzend ‘strookje’. Dit maakt de vaasjes nog interessanter om naar te kijken. Dankzij de subtiel gekozen vormen en kleuren vragen Liesje en Sibilia precies voldoende aandacht, zonder de aandacht op de bloem te verliezen.

Passie voor keramiek

Hella studeerde aan de Docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Kunstacademie in Arnhem. Na het afronden van haar studie wilde ze dolgraag verder met keramiek. Na het maken van een aantal schetsjes was daar ineens het vaasje Liesje! Door de overweldigende reacties besloot ze het vaasje te produceren. Binnenkort komt er een derde vaasje in de serie Liesje en Sibilia. Verder staan er plantenpotjes, mokjes en nog véél meer op de planning. Wij houden Hella zeker in de gaten… Jullie ook?!

vaasjes Liesje en Sibilla
Hella Duijs vaasjes Liesje en Sibilia
vaasjes Hella Duijs
kleine vaasjes Hella Duijs
Helle Duijs vaasjes

 

Ook leuk om te lezen