5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Fruit is nog nooit zo romantisch geweest, dankzij deze Light Bowl van Tweelink, designstudio van Tineke & Marieke Willems. Voor New Duivendrecht ontwierpen zij deze Light Bowl kandelaar en fruitschaal in één. Het licht van de kandelaar laat je favoriete fruit nog meer spreken. Perfect voor een ”Schat, zullen we vanavond een banaantje eten?” fruitdiner dus.

Light Bowl kandelaar en fruitschaal

De schaal heeft een opstaande rand, zodat je sinaasappelen er niet afrollen, en in het midden een kaarsenhouder. Om te voorkomen dat je kaarsvet zit te happen in plaats van een appel, zit er een los ringetje op de kaarsenhouder. Zo druipt het kaarsvet niet in de fruitschaal. Light bowl is verder natuurlijk uitermate geschikt als high tea of sandwichschaal, ´hier zijn mijn lekkerste koekjes´ plek of gewoon voor je sleutels en andere ´ben ik altijd kwijt´objecten. Wat zal je leven makkelijk worden… just follow the light.

Te koop in de Gimmii shop voor € 119.

Light Bowl van New DuivendrechtKaarsenstandaard / Fruitschaal Light BowlLight bowl kandelaar fruitschaal Tweelink Nieuw Duivendrecht

Ook leuk om te lezen