De Lighten Up tafellamp van Studio Jolanda van Goor zal zijn premiere beleven in Milaan. De verlichting, met zijn parmantige uiterlijk, zal zichzelf presenteren binnen het Meet & Matter concept van in Zona Tortona.

Lighten Up tafellamp met open en eerlijk karakter

Jolanda vertelt over haar nieuwe lamp: “Tijdens het ontwerpproces had ik een lamp voor ogen met een open en eerlijk karakter, die geliefd zou zijn bij een breed publiek. Ook hecht ik veel waarde aan duurzaam design. Ik wilde dat de Lighten Up een leven lang mee zou gaan”. Het is een moderne take geworden op een archetypisch design uit de 20e eeuw. Een verstelbaar lampje van metaal en hout.

Lighten Up Black My Granny Jolanda van Goor

Laat je creatieve geest de vrije loop

Elk deel van het ontwerp is duidelijk zichtbaar. Speciaal ontworpen om gezien te worden. Niets is verborgen of weggemoffeld. Het is de bedoeling dat iedereen er zijn eigen associatie bij heeft en wordt gestimuleerd zijn creatieve geest de vrije loop te laten. Mijn eerste gedachten waren verlicht mannetje, blijheid, positiviteit, Lampje het vriendje van Willy Wortel uit Donald Duck, maar dan in een chique uitvoering… Benieuwd wat deze Lighten Up in jullie geest oproept. En welke versie spreekt het meest aan: koper, brons of de combinaties roze met koper, zwart met brons of wit met brons?

Presentatie Meet & Matter van Tuttobene

Wil je Lighten Up in het echt zien (plus nog een extra ontwerp dat Jolanda van Goor ook daar lanceert) kom dan van 14-19 april 2015 naar:

Meet & Matter / Tuttobene
Via Nova 5
Zona Tortona
Milaan

 Lighten Up tafellamp Koper Jolanda van Goor

Lighten Up White by Jolanda van Goor
Lighten Up Pink Jolanda van Goor
Lighten Up Black Jolanda van Goor
Lighten Up koper tafellamp Jolanda van Goor
Lighten Up lamp Bronze Jolanda van Goor
Lighten Up tafellamp zwart Jolanda van Goor
LightenUp White lamp Jolanda van Goor
Lighten Up roze tafellamp Jolanda van Goor

Ook leuk om te lezen