Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Stoel-tafel-lamp stimuleert creativiteit

» Naar de shop

Kids en design. Kids en Dutch design… Deze Little Triple Chair van Frederik Roijé is ontworpen als alternatief voor het urenlang op de bank hangen met een iPad of een XBox. Deze drie in één stoel-tafel-lamp stimuleert creativiteit bij kinderen tussen 2-6 jaar. Een heerlijke plek om eindeloos te lezen, tekenen, knutselen, spelen of dromen over kastelen, schatten en prinsessen. De lamp verlicht letterlijk de eigen, kleine, creatieve wereld van je kind.

Little Triple Chair van Frederik Roijé

De Little Triple Chair is heel zacht en knuffelbaar door gebruik te maken van een speciale coating. De polyamide vezels zorgen ook voor een bijzonder sterk en duurzaam ontwerp. Volledig in Nederland geproduceerd en zeer geschikt voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven of bibliotheken. Maar ook in je huis is hij misschien wel mooier dan je eigen meubels. Ik ken maar weinig kindermeubels die zo goed passen in een woonkamer. Vergeet ook niet het filmpje onderaan deze post …

Frederik Roijé - Little Triple Chair

Leverbaar in mooi zacht grijs, waardoor hij goed matched met ander meubilair én tekeningen plus gekleurde boekjes nog beter uitkomen. Maar hij kan in elke kleur geleverd worden als je dat liever zou hebben. 100% Dutch design dus, te koop in de Gimmii shop. Prijs € 799.

 

Frederik Roijé - Little Triple Chair

 

Frederik Roijé - Little Triple Chair
Frederik Roijé - Little Triple Chair
Frederik Roijé - Little Triple Chair
Frederik Roijé - detail van stoel tafel lamp voor kids
Little Triple Chair 2 I Frederik Roijé

 

Ook leuk om te lezen