5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

‘Create your own’ woonelementen van Louise Cohen

» Naar de shop

Louise Cohen zal vanaf 12 april ook te zien zijn in Milaan. Op de Salone Internationale del Mobile toont zij de nieuwe CREATE YOUR OWN collectie aan het internationale publiek en daarnaast de laatste ontwerpen van haar LIFE IS GREAT.

Vers van de pers
De CREATE YOUR OWN Collectie is een DIY bouwsysteem.  Er zijn 18 gegalvaniseerde elementen en vijf soorten koppelingen, waarmee je unieke woonelementen maakt.

Zelf zegt Louise hierover: “De CREATE YOUR OWN Collectie is pas een week of 4 klaar en de ontdekking van het bouwsysteem is een feest. Het grappige was dat mijn allereerste creatie een absoluut gedrocht was… Eén dag in de week komen hier 3 studenten van een designopleiding om te bouwen met de 18 elementen en we ontdekken nog steeds nieuwe mogelijkheden die zelfs ik niet had voorzien! Ik ben ook van plan om mensen uit de designwereld te vragen hun eigen versie te maken, die dan natuurlijk naar hen vernoemd zal worden. Dus…” Leuk initiatief.

Als je naar Milaan gaat, kun je Louise dus tegen het lijf lopen, in ieder geval bij de presentatie van Designersblock op de Zona Lambrate die ze zeker niet over zal slaan.

 

Ook leuk om te lezen