Magische bubbel salontafel

» Naar de shop

We zijn in de ban van de bubbels…. Schreef Corien gisteren over de Bubble vaas van JORINE, ik kies vandaag voor de Bubble salontafel van Studio Thier & Vandaalen. Eenzelfde soort magie, maar vanuit een hele ander visie ontworpen. Geen keramiek, maar glas in de hoofdrol dit keer.

Bubble salontafel

De Bubble salontafel geeft een optische illusie en een ruimtelijk gevoel. Studio Thier & vanDaalen op zijn best met de combinatie van strak minimalisme en intuitie, vorm en kleur. Een Dutch design salontafel met een blauwe ‘buik’. 

Bubble coffee table 2015 Studio Thier & vanDaalen

Diepte

Thier & vanDaalen spelen graag met diepte. Hier creeren zij ruimte onder het tafelblad. Til het tafelblad op en plaats mooie objecten in de bubbel. De objecten lijken net te zweven!

Bubble coffee table in de gimmii shop

De bubble salontafel is te koop in de gimmii shop. Het frame is van walnoothout (75 x 75 x 35 cm) en het blad is 90 cm rond. Zowel blad als bubbel zijn van acrylglas. De bubbel is blauw. Wil je graag een andere kleur neem dan contact op met info@gimmii.nl.

Bubble coffee table 2015 Studio Thier & vanDaalen - gimmiishop Bubble salontafel glas Studio Thier & vanDaalen Bubble coffee table 2015 Studio Thier & vanDaalen - gimmii

Ook leuk om te lezen