Kinderen en eten: het kan oh zo leuk en lekker zijn, maar ook óh zo moeilijk soms. Daar kan nu een einde aan komen met het Mangigi eetspel. Een eenvoudig maar effectief spel.

Vorkje draaien
Ook bij Pepijn Leupen en Miriam Snijder, de oprichters van Mangigi, was het niet meer altijd even gezellig aan tafel. Pepijn bedacht een spelletje om hun dochter weer aan het eten te krijgen.

Ze legden een vorkje op tafel dat kon ronddraaien. Daar legden ze dan verschillende soorten eten omheen en wat de vork aanwees, dat aten ze dan allemaal tegelijk van hun eigen bord.

Dutch design
Het bleek een winner. In samenwerking met het Voedingscentrum Nederland is de Mangigi een heus product geworden. Mirjam, die grafisch vormgever is, nam het hele design voor haar rekening. Zij heeft een ontwerp gemaakt dat vrolijk van kleur is, bedienbaar door kleine vingertjes én door de brievenbus kan.

Voor € 14.50 te koop bij o.a. de Mangigi webshop in de kleuren wit, roze of groen. En van dit geld gaat ook nog een deel naar de Stichting Por Eso moestuinen, dat kinderen leert naast aardappelen ook groente te eten. Al met al een feel good product dus.

Ook leuk om te lezen