5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Strakke spiegel met messing accenten

» Naar de shop

Mirror Image van het duo rENs is een minimalistische spiegel met een creatieve twist. Dat is het mooie aan het werk van Stefanie van Keijsteren en Renee Mennen, ze experimenteren en proberen er lustig op los. Soms resulteert iets in een product, maar het hoeft niet. Dit keer gelukkig wel.

Mirror Image; spiegeling en transparantie

De twee spiegels in de Mirror Image zijn door rENs in een hoek van 60 graden geplaatst. Renee en Stefanie maakten twee versies. Versie één is met gewoon spiegelglas, versie twee speciaal geslepen confrontatieglas. Confrontatieglas is een transparante vorm van glas, waardoor het frame van blank essenhout zichtbaar blijft. Maar dat niet alleen, ook de scenery achter de spiegel krijg je dus subtiel mee. 

rENs MIRROR IMAGE brass elements

Messing details

Naast deze interessante mix van spiegeling en transparantie, zijn de klemmen ook een boeiend detail aan de Mirror Image. Messing is weer helemaal terug van weggeweest. De referentie aan luxe mag weer, helemaal als het niet te schreeuwerig is. Strak, stijlvol en creatief. rENs laat het aan de kijker over of ze deze bijzondere spiegel liever rechtop of in de breedte willen neerzetten of ophangen. Foto 1 waar de spiegel horizontaal hangt is gemaakt in de winkel voor Orphened Art; Oode.

Te koop in Gimmii shop

Gimmii is groot fan van de creativiteit en de persoonlijkheden van rENs en blij met hun designs in onze shop. Bekijk hier de Mirror Image en de andere producten Made by rENs.

rENs MIRROR IMAGE
rENs MIRROR IMAGE spiegel
MIRROR IMAGE by rENs
rENs MIRROR IMAGE minimalist spiegel

 

Ook leuk om te lezen