Monsterlijke stoel, oftewel de “Monster Chair“. Voor Nederlandse stoerste en meest gewaagde designmerk Moooi maakte Marcel Wanders dit bizarre ontwerp. In het verleden maakte Marcel al winnende designs zoals de Carbon chair. Maar met deze Monster chair gaat hij nu een flinke stap verder.

Beauty and the Beast
Je kan hem stoer, mooi of misschien zelfs lelijk vinden. Het is in ieder geval een stoel die je aandacht er bij houdt! In het leer van de stoel bevindt namelijk zich een monsterlijk gezicht. Ik zou hem niet in de kinderkamer zetten…

Het verhaal achter de stoel? Marcel Wanders was waarschijnlijk in een zwaarmoedige bui. Hij voorziet zijn dood als een dramatisch eind met pijn en heftige muziek. Daarna ziet hij een lange periode van rust en vrede.

Eng lekker
Is deze monsterlijke stoel dan eng? Absoluut niet! Eenmaal zittend op de Monster Chair merk je het comfort en gemak. En voor de bangerikken onder ons; er is ook een versie zonder het monsterembleem!

Dit kunstwerkje kost je € 1075,-. Er is ook een versie met een iets comfortabelere rugleuning waar je in mag zitten voor € 1435,-

De Monster chair is o.a verkrijgbaar bij Poaa voor € 1069,-. Bespaar je mooi € 6,-!

Ook leuk om te lezen