5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De seizoenen van de Moonrise mirror

» Naar de shop

Als de maan roteert rond de aarde toont hij zichzelf aan ons mensen in verschillende gedaantes. Gedaantes die de seizoenen markeren. Micheal Funch greep dit gegeven samen met Vij5 aan om twee bijzonder spiegels te maken; de Moonrise mirror green en de Moonrise mirror pink.

Moonrise mirror

De balans tussen donker en licht in termen van de maancyclus staat aan de bron van deze spiegels. De Moonrise spiegel is een ronde spiegel die verdeeld is in 2 hemisferen; 1 gekleurde en 1 heldere. De achterkant van de spiegel is handgemaakt van eikenhout en biedt een simpele constructie om hem op te hangen aan de muur. Slim design zorgt ervoor dat je de Moonrise Mirror kunt draaien en zo zijn gezicht in je interieur kunt veranderen, afhankelijk van je eigen humeur en behoeftes.

Moonrise spiegel Vij5 - gimmii

Maan spiegel

Michael Funch vond zijn inspiratie in de maan, die om de aarde draait en zichzelf in verschillende gedaantes laat zien. Ook worden daarbij de verschillende seizoenen gemarkeerd. Tijd van groei en een frisse stand onder de ‘first quarter moon’: lente. De laatste ‘quarter moon’ representeert het begin van het eind van de cirkel, waarbij oude structuren afgebroken worden en nieuwe voorbereid worden: herfst.

Groen of roze Moonrise spiegel

De groene spiegel staat voor de lente en de roze voor de herfst. Gelukkig is deze spiegel ook in de Gimmii shop te koop.

Vij5 DDW 2015 Moonrise spiegel-roze
Moonrise Mirror Michael FUnch Vij5 photo Gimmii Vij5 Moonrise Mirror Michael Funch photo Gimmii
MoonriseMirror_green-Vij5-MichaelFunch - gimmii
MoonriseMirror_Vij5-MichaelFunch- gimmiishop Vij5-mirror-Moonrise-green-Flexvase - gimmii

 

Ook leuk om te lezen