Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Morning Dew dressing table van Studio WM

» Naar de shop

Studio WM prikkelt de zintuigen op een heerlijke manier. Neem nou deze Morning Dew dressing table met kruk. Ontworpen voor je dagelijkse verzorgingsrituelen, maar ook voor een bijzonder moment voor jezelf.

Mistige gletsjers van de Zwitserse Alpen

Stel je de mistige gletsjers van de Zwitserse Alpen beschenen door de zon voor en zie hoe Wendy Legro & Maarten de Collignon van Studio WM zich lieten inspireren. De kaptafel Morning Dew refereert aan dit magische landschap met zijn gelaagde componenten.

Studio WM Morning Dew kaptafel

Spelen met kleur en materiaal

Serene lijnen, vormen en kleuren zijn de basis van Morning Dew. Om de kaptafel zelf slank te houden zijn de opbergmogelijkheden – voor je make-up en ander moois – geïntegreerd in het tafelblad. Het matglas dat je beauty products afdekt geeft een mistig gevoel. Prachtig zijn ook de ronde domes voor je ringen, oorbellen en andere persoonlijke items. Studio WM speelt hier zachtjes met kleur en materiaal.

Spiegel en krukje

Een kaptafel is geen kaptafel zonder een spiegel. Naar het voorbeeld van de zon is deze spiegel rond, beweegt – draai hem in de voor jou perfecte hoek – en is te bedienen met een dimmer. Het krukje is uitgevoerd in helemaal dezelfde stijl. Een set waar dromen, tijd voor jezelf, schoonheid en functioneel gemak samen komen. Wendy Legro & Maarten Collignon noemen het zelf zo mooi: ” Morning Dew is een speels en praktisch landschap om je badkamer, slaapkamer of hal op te lichten.” 

Studio WM Morning Dew tafel met domes - Gimmii
Studio WM Morning Dew kaptafel - Gimmii
Morning Dew dressingtable by Studio WM
Studio WM Stool Morning Dew dressingtable - Gimmii
Studio WM bij kaptafel Morning Dew
Studio WM portret - Gimmii

Ook leuk om te lezen