5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De +tafel van Fraaiheid

» Naar de shop

Voor de +tafel verwerkten de ontwerpers van Fraaiheid één standaard multiplex plaat in zijn geheel tot één bijzondere tafel. Sterker nog: de +tafel wordt zonder toevoeging van enig ander materiaal of hulpmiddel in elkaar gezet. Er hoeft niets geschroefd of gelijmd te worden. Al dat fraais komt uit die ene plaat hout en drie minuten fysieke arbeid van de consument. Ikea, eat your heart out!

Multiplex tafel van Fraaiheid

Multiplex tafel van Fraaiheid

Kruisjes

De +tafel dankt zijn naam aan de kruisjes die zichtbaar zijn in het tafelblad. Deze zijn het gevolg van het kruislings over elkaar schuiven van de afzonderlijke onderdelen van het onderstel. De tafelbladen worden vervolgens als puzzelstukjes tussen de kruisjes geplaatst, zodat er één stabiel geheel ontstaat. De kruisjes maken dus de constructie zichtbaar en brengen – als je er van dichtbij naar kijkt – de essentie van het toegepaste materiaal naar voren.

Materiaal

De basis van de +tafel is namelijk multiplex. Multiplex bestaat uit dunne laagjes op elkaar gelijmd hout. Vaak worden de platen in de meubelindustrie gebruikt om bijvoorbeeld tafelbladen of kastdeurtjes voor keukens te maken. Voor de +tafel werkt Fraaiheid met hoogwaardig berkenmultiplex dat voorzien is van een harde gekleurde HPL-toplaag (High Pressure Laminate) als extra bescherming.

Fraaiheid tafel plaatindelingFraaiheid tafel montage

Verkrijgbaar in vier formaten

De +tafel is er in vier verschillende formaten, zodat er voor ieder interieur, gelegenheid en gebruik een passend exemplaar is. Een designtafel voor een niet-designprijs die in drie minuten in elkaar te zetten is! Wij houden je niet tegen.

Multiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van FraaiheidMultiplex tafel van Fraaiheid

Ook leuk om te lezen