5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Wereldse fauteuil Mundo van Leolux

» Naar de shop

 Gerard Vollenbrock is al meubelontwerper sinds 1981. Zijn ontwerpen zijn altijd helder, eenvoudig en elegant van vorm. Zo ontwierp hij in 1996 voor Leolux de tijdloze fauteuil Scylla, met een stijlvol buisframe.

Eigentijds en herkenbaar
En vandaag presenteert Leolux hun allernieuwste fauteuil die opnieuw door Gerard is ontworpen. Op hun Facebook pagina zijn vanaf vanmorgen de allereerste foto’s te bewonderen.

Mundo‘ is de naam van deze armstoel wat in het Spaans ‘Wereld’ betekent. De Mundo is verleidelijk gevormd met tijdloze en herkenbare elementen. Zo roepen de taps toelopende pootjes nostalgische gevoelens op, maar zijn ze tegelijkertijd helemaal van nu!

Metro Mundo
Mundo is te krijgen in tien stof-/leercombinaties welke allemaal zijn vernoemd naar een wereldstad met allure. Deze tien ontwerpen worden bij elkaar gebracht onder de naam ‘Metro Mundo’.

Woonbeurs
Ben je nieuwsgierig geworden? Van 24 september tot en met 2 oktober 2011 is de Mundo te bewonderen en uit te testen in de ‘Top Design Zone Hal 10’ op de Woonbeurs in de RAI in Amsterdam.

Ook leuk om te lezen