Meer kleur in je gordijnen

» Naar de shop

De nieuwe collectie gordijnstoffen van textielfabrikant Kendix heeft mij ontzettend verrast. Overweldigend kleurgebruik (Amazing Colour), ook in de bloemenprints en vele natuurlijke patronen (Amazing Nature) plus rijke en soepel vallende stoffen.

Nieuwe gordijnstoffen, helemaal van nú!

Akzo Nobel maakt elk jaar een kleurenpalet voor het komende jaar. Als ik dit kleurenpalet voor 2014 bekijk sluit dit goed aan bij de kleuren die Kendix in zijn nieuwe collectie heeft toegepast.

kleurtrends 2014 akzonobel

Kom op, ietsje meer lef!

Hoe ziet jouw interieur er uit? Over het algemeen zie ik in interieurs niet veel kleur. Wat ik wel veel tegenkom is beton, steen, hout, aluminium en wol (in neutrale tinten). Niets mis mee natuurlijk, maar wordt het niet eens tijd om die (prachtige!) natuurlijke materialen te combineren met kleur?! Dat kan dus perfect met de nieuwe collectie van Kendix.

Amazing Colour and Nature collectie

Niet alleen de stoffen zijn prachtig, ook de namen van de nieuwe gordijnstoffen zijn bijzonder! Vooral de namen ‘Fortune’, ‘Good Luck’, ‘Happiness’ en ‘Rituals’ vind ik erg goed gekozen. Alleen daar word je toch al ‘happy’ van?

KendixKendixKendixKendixKendixKendixKendix

Ook leuk om te lezen