Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

NIKOLAMP TESLA hanglamp

» Naar de shop

De Nikolamp Tesla hanglamp is een hommage aan een held van ontwerpers Van Tjalle en Jasper. Het gaat natuurlijk over Nikola Tesla; een bijzonder man. Zonder hem waren we nooit zo ‘verlicht’ geworden als we nu zijn. Ook ben ik hoteldebotel van de hele look van de lamp.

NIKOLAMP TESLA

De kracht van deze lamp zit hem wat mij betreft, naast de met humor gekozen naam, in de basic look & kleur. Dit maakt namelijk dat de NIKOLAMP TESLA lamp in elk interieur past. Denk aan een center point in je woonkamer of boven je eettafel. De vorm is klassiek te noemen, maar door de gebruikte lasertechniek helemaal van nu.

Van Tjalle en Jasper hanglamp Nikolamp Tesla

Laser gesneden Dutch design lamp

Nikolamp Tesla hanglamp is gemaakt met een computergestuurde freesmachine. Zo worden de onderdelen in MDF hout gefreesd inclusief de zwarte randjes die het geheel nog die extra touch geven. Van Tjalle en Jasper gaven de lamp zo vorm dat er een uniek spel van licht en schaduw verschijnt op het plafond en muren. Door de toegepaste non-directional-lightmethode wordt direct in de lichtbron kijken haast onmogelijk gemaakt. Fijn voor de ogen dus!

Nikolamp Tesla is er in 1 basic kleur, inclusief snoer met schakelaar en stekker en kost €95.  Je bestelling komt als bouwpakket in een mooie platte doos. Er zitten duidelijke instructies bij. Fantastisch Dutch design verlichting voor een eerlijke prijs.

N.B. Van Tjalle en Jasper hebben nog andere lampen, meubels en een beat-shelf.

Nikolamp Tesla hanglamp Van Tjalle en Jasper

Ook leuk om te lezen