5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Vaas en display voor je liefste object

» Naar de shop

Als je nog niet vrolijk was, dan wordt je dat nu wel van deze stolp vaas: Novecento bell-jar vase van Ontwerpduo. Geniaal! Niet gewoon alleen een prachtige vaas, maar vooral ook een display voor jouw mooiste of grappigste objecten. Laat ze ‘zwemmen’ in water of laat het tot aan hun lippen komen …

Novecento bell-jar vase

Eindelijk een te gekke plek voor dat mooiste klei werkje van je kind of je miniatuur 3D selfie of… Plaats je liefste object op het esdoorn plateau en zet de stolp vaas er zo overheen. Novecento Bell-jar vase (stolp vaas) is onderdeel van de nieuwe Novecento collectie van Ontwerpduo. Een serie die teruggrijpt in de tijd.

Ontwerpduo Novecento stolp vaas met display en bloemen - Gimmii

Novecento collectie

Tineke Beunders en Nathan Wierink van Ontwerpduo verwoorden het als volgt “Vroeger was natuurlijk niet alles beter, maar toch waren veel producten waar je groot- en overgrootouders mee opgroeiden ingenieus in elkaar gezet, eigenlijk heel stylish en niet kapot te krijgen. Je zou het nu fuctioneel en minimalistisch noemen. De Novecento collectie van Ontwerpduo is doordrenkt met dit ingetogen design van het verleden, maar gemaakt met de modernste materialen in op elkaar afgestemde warme kleuren.”

Mondgeblazen glas

Novecento stolp vaas is mondgeblazen uit 1 enkel stuk glas. Het esdoorn plateau/onderzetter maakt het helemaal af. Zonder bloemen en een object is de stolp al van een innemende schoonheid en mét is de bell-jar ready voor some vrolijkheid! Kijk snel in de Gimmii shop, ook voor de andere designs van deze Novecento collectie plus andere beauties van Ontwerpduo.

Ontwerpduo Novecento bell-jar vase S - Gimmii
Ontwerpduo Novecento collection bell jar vase S - Gimmii
Ontwerpduo Novecento bell-jar vase - Gimmii shop Ontwerpduo Novecento stolp vaas - Gimmiishop Ontwerpduo Novecento stolp vaas glas - Gimmii Ontwerpduo Novecento bell-jar vase & platter - Gimmii

Foto’s by Floor Knaapen

Ook leuk om te lezen