Wherever you lay your head

» Naar de shop

Wherever I lay my head, that’s my home, geldt zeker ook voor mij. In veel landen heb ik mijn hoofd neergevleid. Nieuwe plekken en nieuwe landen; heerlijk. Dat gevoel van ‘maakt niet uit waar je bent, je kunt overal je thuis maken’ is fantastisch gevangen in de Novecento kussens van Ontwerpduo.

Novecento kussen

De Novecento kussens zijn onderdeel van de Novecento collectie van Ontwerpduo. Kussens zoals kussens bedoeld zijn. Met kwaliteitsstoffen (van Kvadrat) met ouderwets comfort (wol, Hero) en hedendaagse veiligheid, in de vorm van brandvertragende stof Trevira (Zap 2).

Novecento collection ontwerpduo oker roze - Gimmii

Oker en roze

Zo tijdloos als deze collectie aan de ene kant is, aan de andere kant zijn oker en roze helemaal van nu. Ontwerpduo weet als geen ander welke kleuren goed en makkelijk combineren. Het gaat om combinaties maken binnen de Novecento collectie, maar ook met je bank, je bed, houten meubels e.d. De kussen zijn eenvoudig en toch speels. Drie delen stof worden over de 2 zijden van het kussen gearrangeerd, zodat de kussens aan beide zijden mooi zijn. 

Novecento collectie

Het Novecento kussen is een onderdeel van de heel mooi op elkaar afgestemde Novecento serie. Een serie waarvoor Ontwerpduo zich lieten inspireren door ontwerpen van een eeuw geleden. Was vroeger dan alles beter? Niet echt, maar de robuuste en betrouwbare gebruiksvoorwerpen waarmee onze grootouders en overgrootouders opgroeiden, waren goed doordacht, vaak ingenieus in elkaar gezet en gingen een mensenleven mee. Tegenwoordig zouden we deze producten functioneel en tijdloos noemen. En dat is precies wat ze zo stijlvol maakt.

De Novecento kussens worden volledig in Nederland gemaakt en zijn te koop in de Gimmii shop. Gimmii verzendt gratis binnen Nederland en Belgie.

Ontwerpduo Novecento collection bell jar vase S, set salontafels, hanglamp, presenteerschalen - Gimmii shop
Ontwerpduo Novecento cushion roze - Gimmii Ontwerpduo Novecento cushion pink -Gimmii Ontwerpduo Novecento kussen roze - Gimmii
Ontwerpduo Novecento cushion oker - Gimmii shop Ontwerpduo Novecento kussen oker - Gimmii
Novecento Ontwerpduo hanglamp roze glas - Gimmii

Ook leuk om te lezen