5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Liggende make-up spiegel met stabiliserend zand

» Naar de shop

De beste look vanaf elke hoek. Jezelf mooi maken in stijl met de Novecento spiegel. De achterkant van deze kegelvormige make-up spiegel van Ontwerpduo is gevuld met stabiliserend zand. Hierdoor kan de spiegel alle kanten op draaien en ligt hij altijd stabiel.

Novecento spiegel

Als je hem draait, verandert het perspectief van de Novecento spiegel ook. Spelen met de technieken van nu en de degelijke schoonheid van toen, dat is wat Tineke Beunders en Natan Wierink als geen ander kunnen. Het combineren van romantiek en het functionele.

Novecento collection ontwerpduo oker roze - Gimmii

 

Novecento collectie van Ontwerpduo

Met de Novecento spiegel is combineren een genot. Combineren met ontelbare andere items, maar in het speciaal met de andere onderdelen van de Novecento collectie van Ontwerpduo. Een serie waarvoor Ontwerpduo zich lieten inspireren door ontwerpen van een eeuw geleden.

“Vroeger was natuurlijk niet alles beter, maar de robuuste en betrouwbare gebruiksvoorwerpen waarmee onze grootouders en overgrootouders opgroeiden, waren goed doordacht, vaak ingenieus in elkaar gezet en gingen een mensenleven mee. Tegenwoordig zouden we deze producten functioneel en minimalistisch noemen. En dat is precies wat ze zo stijlvol maakt”, aldus Ontwerpduo.

Gimmii shop

De Novecento spiegel is tijdloos stijlvol uitgevoerd in creme wit plastic. De (make-up) spiegel wordt volledig in Nederland gemaakt. Te koop in de Gimmii shop. Bekijk ook de andere producten van de Novecento collectie van Ontwerpduo.

Ontwerpduo Novecento spiegel make-up mirror - Gimmii Ontwerpduo Novecento mirror - Gimmii Ontwerpduo mirror Novecento - Gimmii shop Spiegel Novecento ontwerpduo mirror - Gimmii
Novecento Ontwerpduo: Pendant lamp & Presentation platter yellow - Gimmii Novecento Ontwerpduo Presentation platter & pendant lamp pink - Gimmii

Ook leuk om te lezen