Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Onderwaterwereld met Radiolaria

» Naar de shop

De MIKRO/MAKROKOSMOS presentatie van Bernotat & Co met daarin als sterren de lampen Radiolaria mogen wij jullie ook niet onthouden. Laat jezelf meenemen in een onderwaterwereld waar organismen tevoorschijn komen en weer verdwijnen. Vergeet vooral ook niet de video te bekijken.

Lampen Radiolaria

De Salone del Mobile, Milaan installatie bestond uit de lampen aangevuld met een video geïnspireerd door microscopische organismen. De collectie Radiolaria lampen zijn gemaakt van 3D gehaakt textiel. Doe je de lampen uit dan wordt je getrakteerd op een bijzonder glow-in-the-dark effect. Special guest appearance bij de prestatie was weggelegd voor Chair Wear Knit-Net. Check voor alle bijzonder stoelcovers van Bernotat & Co snel de Gimmii shop.

Lampen-Radiolaria_Milaan_Bernotat_Co_foto_GimmiiJPGPresentatie_mikromakrokosmos_Bernotat_Co_foto_GimmiiRadiolaria_Bernotat_Co foto Nanda Rave voor GimmiiLampen-Radiolaria_Milaan_Bernotat_Co_foto_GimmiiJPGHanglampen-Radiolaria_Bernotat_Co_foto_GimmiiLampen-Radiolaria_Bernotat_Co_foto_GimmiiChair_wear_Bernotat_Co_foto_Nanda_Rave_Gimmii

Foto’s: Nanda Rave voor Gimmii.nl

Ook leuk om te lezen