Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Online Dutch Design van Odesi

» Naar de shop

Odesi staat voor Dutch Design Online. Samen met talentvolle Nederlandse ontwerpers zoals Marc Th. van der Voorn, Marjolein Kap, Ronald Knol en Kees Marcelis maken ze unieke designmeubelen die alléén online te koop zijn.

“Spannend”, zeg je? De ontwerpen zijn dat zeer zeker. Het online bestellen heeft Odesi echter volledig risicoloos gemaakt. Hoe?

Odesi bezorgt en monteert het meubel en plaatst deze op de plek van je keuze. Zo kun je het meubel zien en aanraken op de exacte plek waar het zou komen te staan en kun je in alle rust bepalen of het meubel in je huis past.

Ben je daarna nog steeds enthousiast dan kun je direct betalen bij de bezorgers. Mocht het meubel toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoen, dan pakt Odesi het meubel gewoon weer in en nemen deze weer mee. Eerst thuis kijken, daarna pas beslissen. Risicoloos, toch? Zo, en laten we dan ook maar even een aantal van die spannende ontwerpen zien.

Eettafel Belly
De Belly is opgebouwd uit steeds kleiner wordende cirkels, waardoor een getrapt effect ontstaat. De tafel krijgt hierdoor een ‘buikje’…Belly!  Het bovenblad lijkt in eerste instantie egaal van kleur. Maar bij strijklicht zie je fijne glitters in het materiaal. Dit geeft diepte aan het blad. Een fijne en praktische ronde tafel waar je gemakkelijk met 5 of 6 mensen aan kunt zitten.

Te koop voor € 1.450,- via Odesi.

Eettafel Belly van Odesi
Belly tafel van Odesi
Belly eettafel van Odesi

Bijzettafel Cobra
Kees Marcelis is de ontwerper van de Cobra bijzettafel. Hij wilde een praktisch tafeltje dat dicht bij de bank kan staan, maar één die je niet meteen herkent als bijzettafel. Naast dat de Cobra een functioneel meubelstuk is, kan je hem ook zien als een sculptuur. Maar vergis je niet, de buigingen zijn doelmatig ontworpen. De rug van de Cobra is gebogen en wordt fijner aan de onderkant, hierdoor kan hij handig rondom andere meubels geplaats worden. Bij een bank of bed kan de voet er onder schuiven en het blad er boven ‘zweven’.

Te koop voor € 515,- via Odesi.

Bijzettafel Cobra van Odesi
Cobra bijzettafel van Odesi
Cobra bijzettafel van Odesi
Cobra oranje bijzettafel van Odesi
Cobra oranje bijzettafel van Odesi

Meander kast
Praktisch en mooi…die twee kunnen prima hand in hand. Zie de Meander kast. De Meander heeft een geheel eigen, herkenbare stijl door de slingerende beweging van de houten of witte delen. De Meander heef niet echt een voor- of achterkant. De lades en deuren openen naar één richting, maar dat zie je er niet van af. Te gebruiken als wandmeubel of als vrijstaand object in de ruimte. Dit maakt de Meander bijzonder fraai om in de vrije ruimte te plaatsen, bijvoorbeeld als roomdivider.

Te koop vanaf € 3.595,- via Odesi.

Kast Meander van Odesi
Meander kast van Odesi
Meander kast van Odesi

 

Ook leuk om te lezen