5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Pixoss wandlamp van M.OSS design

» Naar de shop

De Pixoss wandlamp: een nieuwe toevoeging aan de Pixoss lampen familie van M.OSS design! De Pixoss tafellamp of bureaulamp is geliefd tot in de verste hoeken van de wereld, net als de Pixoss hanglamp. Maar nu kun je dus ook je muur verblijden met een echte Pixoss.

Pixoss wall lamp; strak en organisch

Pixoss wall lamp heeft strakke lijnen meegekregen, terwijl hij toch warm oogt door de organische vormen van het kapje. Dutch design dat flirt met Scandinavisch design. De stijl van Marcel Ossendrijver van M.OSS design spreekt zo tot de verbeelding, net als de Pixar animatie inspiratiebron.

Pixoss lamp wandlamp M.OSS design wall lamp yellow

Waar zouden wij de Pixoss wall lamp gebruiken? Denk aan boven je bed, naast je bank, bij je mooiste schilderij, in je werkhoek, in de kinderkamer, voor grootse creatieve projecten, you name it …

Pixoss wall lamp is nieuw te koop in de Gimmii shop. Dutch design made in Holland door M.OSS design zelf. Kies een neutrale kleur snoer, een snoer bijpassend bij de lampenkap of maak juist een knalstatement met een felle kleur. Voor jouw Pixoss wandlamp kun je bij Gimmii kiezen uit 14 kleuren snoer. Gratis verzending binnen NL en België. Gimmii ships worldwide, so get in touch with us at info@gimmii.nl for a quote.

Check ook de andere fantastische lampen van M.OSS design: Mush, Sputnik, Helmut en Trumpet!

Mush lamp M.OSS Design green setting

 

Sputnik lampen small medium large - MOSS design
Helmut lamp wit en Serville tafel
Trumpet lamp blauw grijs lichtblauw en geel -M .OSS design

 

 

Ook leuk om te lezen